Zet jouw moeder en 5500 SOS moeders in het zonnetje

Graag willen we je vragen om SOS Kinderdorpen te helpen aandacht te vragen voor het belang van moederliefde. En wat is nu een beter moment om dat te doen dan Moederdag! Dus: kom naar het Amstelveld in Amsterdam! Bij café restaurant Nel organiseert SOS Kinderdorpen op zaterdag 7 mei een ‘foto evenement’ van 13.30 tot 15.30 uur.

Doelstelling: 5500 foto’s van lieve moeders verzamelen en uploaden op onze Facebook om zo aandacht te vragen voor onze lieve SOS moeders.
Daarvoor wordt een Phocabby (www.phocabby.com) neergezet. De foto’s worden vanaf deze Phocabby direct geüpload op de Facebook pagina van SOS Kinderdorpen. Onder de inzendingen worden vijf verwenpakketten van onze partner Dr. Hauschka verloot.

Waarom 5500
In 560 kinderdorpen zorgen 5500 SOS moeders iedere dag weer voor hun SOS kinderen. Dit zijn kinderen die de zorg van hun biologische familie zijn verloren en er anders alleen voor zouden staan. In 134 landen wereldwijd staan deze toegewijde vrouwen 24 uur per dag voor hen klaar. Zij begeleiden de ontwikkeling van ieder kind en doen dit met de liefde en bezieling van een moeder en de professionaliteit van een getrainde pedagoog. De SOS moeders kennen en respecteren de individuele sociale achtergrond, cultuur en religie van elk kind. SOS Kinderdorpen wil aandacht vragen voor deze bijzondere vrouwen. Dankzij hun liefde groeien de SOS kinderen op tot krachtige volwassenen die verantwoordelijkheid nemen voor zichzelf en anderen. Want wat een kind leert, geeft het door.

Help je mee om 5500 foto’s te verzamelen?
Om dit mooie aantal te behalen, willen we je graag vragen om onze Facebook of Instagram oproep te delen met je achterban. De deadline om de 5500 foto’s te hebben behaald is natuurlijk op Moederdag: zondag 8 mei, 17.00 uur ‘s middags.

Dit is een origineel bericht van SOS-Kinderdorpen

Be the first to comment on "Zet jouw moeder en 5500 SOS moeders in het zonnetje"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*