Trainer HNTM vraagt aandacht voor fitnessobsessies en eetstoornissen

Trainer/voedingsdeskundige van Holland’s Next Top Model Kasia Rain gaat de komende maanden scholen en modellenbureaus in heel Nederland af om te vertellen over gezond eten én hoe men op een goede manier kan trainen. De fitnesscoach van vele sterren hoopt hiermee door te dringen tot scholieren, ouders en (toekomstige) modellen.

Nadat Kasia verschillende vrienden en familieleden is verloren aan ziektes als kanker, diabetes en boulimia besloot ze dat ze iets wilde doen om mensen in de modellenwereld en op scholen te helpen om meer van voeding en training te begrijpen. Hoe kan het juiste voedsel en goede manier van trainen helpen om een lang en gelukkig leven te leiden?

Maandag om 20:30 uur op RTL5 is tijdens de terugblik van Holland’s Next Top Model te zien hoe groot de positieve invloed van Kaisa is op het leven van de kandidaten. Voor finaliste Loiza is de band met de trainster extra speciaal.

KasiaRain

De trainster van Holland’s Next Top Model en bedenker van de internationale ‘Model Body Workout’ is al ambassadeur van gezond eten sinds ze ruim 12 jaar geleden als tiener moedig genoeg was om haar eigen gevechten met eten en eetstoornissen te winnen.

Naast HNTM heeft ze het afgelopen jaar getraind en gesproken met beroemdheden zoals Steve Aoki en anderen over dit wereldwijde probleem.

‘Zoveel mensen hebben het moeilijk met eten, trainen en gewichtsproblemen die te wijten zijn aan verkeerde informatie. Fitness-uitdagingen en ongezonde diëten worden zomaar gevonden op internet of social media. Mijn doel is om overal ouders, scholieren en modellen te spreken en hen te laten zien dat de juiste manier om gezond en vrolijk te leven nooit extreem of obsessief zou moeten zijn.’

KasiaRainTrainingtheGirlsofHNTM.jpg

Kasia Rain hoopt dat haar boek, ‘Healthy & Simple met Kasia Rain’ mensen wereldwijd een andere kijk geeft op gezond eten. De lancering van dit kookboek en haar Model Body Workout-DVD zal 28 oktober plaatsvinden in het Fashion Hotel Amsterdam. www.kasiarainfitness.com

Dit is een origineel bericht van Kasia Rain | Motivational Fitness & Lifestyle Coach

Be the first to comment on "Trainer HNTM vraagt aandacht voor fitnessobsessies en eetstoornissen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*