Messi heeft eigen Space Scooter Game

Mensen overal ter wereld kunnen een nieuwe game spelen op hun smartphone of tablet waar vijfvoudig wereldvoetballer van het jaar Lionel Messi verschillende missies moet behalen. Met de Messi Space Scooter Game kunnen gamers diverse prijzen winnen zoals gesigneerde voetbalshirts en een meet & greet met de topvoetballer zelf.

Voor zijn prestaties op het veld won Messi onlangs voor de vijfde keer de Gouden Bal. In de Messi Space Scooter Game brengen aliens in UFO’s hem vanuit het stadion naar onbekende werelden waar hij zijn kunsten op de step moet vertonen om missies uit te voeren.
Messi springt over rotsen, bruggen en andere obstakels, maakt salto’s, bukt om door tunnels te rijden en ontwijkt raketten en monsters. Natuurlijk mag hij ook met ballen schieten om vrij baan te krijgen.

SpaceScooter2
Onderweg verzamelt hij muntjes en andere zaken die punten opleveren, waarmee spelers prijzen kunnen winnen. Die variƫren van een Messi Space Scooter, door hem gesigneerde voetbalshirts, andere sportuitrusting tot de hoofdprijs: een geheel verzorgde reis naar Barcelona voor een meet & greet met de speler zelf. De game is gratis te downloaden via de App Store of de Google Play Store.

Messi tekende in 2014 een driejarig contract bij Space Scooter. Niet om te voetballen, maar om een eigen special edition van de coole step te laten ontwikkelen en wereldwijd te promoten. Space Scooter was op zoek naar een bekende ster die de thema’s kinderen, buiten spelen en sportief bewegen met elkaar kon verbinden en kwam uit bij Messi. De superster was meteen enthousiast over de nieuwe manier van voortbewegen. Door de voetplank naar voren en naar achteren te bewegen wordt via een ketting het achterwiel van de step aangedreven. Die beweging geeft het gevoel alsof je door de ruimte loopt, vandaar de naam Space Scooter.

Na de Messi Space Scooter heeft hij nu dus een eigen game. ,,Aan de ene kant willen we kinderen ook in de winter vermaken als ze niet zoveel buiten kunnen spelen,” zegt directeur Joost Blom van Space Scooter. ,,Aan de andere kant willen we met deze game een zaadje planten in landen waar de Space Scooter nog niet zo bekend is.”

Dit is een origineel bericht van Space Scooter

Be the first to comment on "Messi heeft eigen Space Scooter Game"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*