Kwárt miljoen bezoekers voor Pitch&Putt in 2017

Pitch&Putt Golf wint in Nederland in ongekend hoog tempo aan populariteit. Het tastbare bewijs? In 2017 ontvingen de inmiddels 18 over Nederland verspreide golfbanen van het snel groeiende Pitch&Putt bij elkaar maar liefst een kwart miljoen enthousiaste bezoekers. Logisch, want Pitch&Putt is leuk, leerzaam, ontspannend én sportieve fun voor de hele familie. En de bezoekcijfers voor 2018? Die zien er ook rooskleurig uit. Begrijpelijk, want Pitch&Putt kun je altijd bij je in de buurt doen en je kan zó de baan op.

Pitch&Putt Golf is golf voor iedereen

Zonder golfervaring mag iedereen er golfen. Dit maakt Pitch&Putt Golf uniek. De golfbaan bestaat uit 18 korte holes en is voor elk niveau een uitdaging. Van de afslag tot de vlag, varieert de lengte van de holes tussen 30 en 90 meter. Door deze korte afstanden, is het spel geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar tot? Zeg het maar. Wie maar wil, kan zó de baan op. Maar ook les en training zijn mogelijk.

Buiten beleven, binnen nagenieten…

De 18 over Nederland verspreide banen liggen mooi in het groen, zijn goed bereikbaar en geven alle deelnemers direct een onvervangbare buitenbeleving. Van kleinkind tot opa. Van ouders tot vrienden. En van collega’s tot sportclub. En na het spelen? Elke Pitch&Putt in Nederland kent uitnodigende horecafaciliteiten. Ideaal om na de sportieve inspanning met elkaar na te genieten in een sfeervolle ambiance voor een hapje, drankje en zelfs een complete BBQ of buffet. Logisch dat in 2017 maar liefst een kwart miljoen Nederlanders een ontspannen balletje kwamen slaan.

Gegarandeerd een geslaagd feestje of uitje
Ook op zoek naar een sportieve en gezellige groepsactiviteit? Met Pitch&Putt Golf is elk feestje of uitje gegarandeerd geslaagd. Kom daarom ook eens een ronde Pitch&Putt Golf spelen. Reserveer een perfect passend Pitch&Putt Golf arrangement of maak het compleet met een uitgebreider arrangement.

Gooi eens een balletje op via de website van Pitch&Putt

Meer informatie is te vinden op www.pitch-putt.nl.

 

 

Dit is origineel bericht van Coöperatie Pitch&Putt Golf

Be the first to comment on "Kwárt miljoen bezoekers voor Pitch&Putt in 2017"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*